Monday

07:00

Indoor Cycling with Jimi (30 mins)

Challenge both your lungs and legs in a ride that includes rolling hills, sprints and time trials.


07:30

HIIT with Jimi - (30 mins)

A high octane mix of resistance and cardio exercises to challenge the body in a fun and results driven way.


09:30

Sculpt and Tone with Katy - (60 mins)

Improve body shape and increase your energy levels with this varied session that incorporates a variety of exercise both body weight and equipment based.


10:30

Senior Ladies with Trish

Enjoy this fun filled light aerobic exercise class working the major muscles and improving core strength and balance.


12:00

Xtreme Burn 60 (60 mins)

Torch those calories off with this challenging whole body workout.


13:00

Tara Stiles Rooftop Yoga

A great introduction to the benefits of stretching for both physical and mental well-being.


14:00

Xtreme Abs Burn


15:00

Billy Blanks Bootcamp Shred

Join Billy as he cranks up the intensity through a mixture of exercises guaranteed to make you sweat and challenge yourself.


18:00

Bodybar with Maggie (60 mins)

A muscular endurance workout using barbells, dumbbells and bodyweight to shape and tone up your muscles.


19:15

Indoor Cycling with Will (45 mins)

Let Will take you through the rolling hills, straights and sprints from novice to experienced. All fitness levels will be catered for by this experienced coach.


20:00

Indoor Cycling with Will (45 mins)

Let Will take you through the rolling hills, straights and sprints from novice to experienced. All fitness levels will be catered for by this experienced coach.

athlete.png